Jesus måste ha varit dum i huvets pojk!

Våran ordförande äter med förtjusning Bullens pilsnerkorv498687-1Ja för er fiskebrödrer där ute så är det ju sedan länge känt att de tolv lärljungarna var fiskare och Petrus som var lite extraordinär var flugfiskare. Att Jesus vart huggen i ryggen av någon (judas) av sina egna framstår efter en sådan här vecka som en självklarhet.
Vi inom lärarkåren har (som motsvarighet till näringslivets semesterbonus) en veckas fiskeledighet i samband med Påsk. Påsken infaller som alla vet sent på våren när snön smält från isarna och rödingen börjar bli på g...................................eller?
Nä då, karlsloken(Jesus) verkar ju inte ha nån som helst koll när han dog ,eller för den delen återuppstod. Påsken inföll därför i år tidigt; redan i Mars. Tjockt med snö på isen, lågtryck, fullmåne, nordanvind slut på maggot mm.
Med andra ord så står det helt klart att mitt påsklovsfiske som sammanfattas till en ynka pojkpenisröding efter många dagars svett och köld om vartannat, helt och hållet kan skyllas på Jesus den allsmäktige. Att Kent som haft förstånd att hoppa långfredag och påskafton(trots att de är heliga) på grund av semesterfirande ska få två pojkpenisrödningar på endast två fisketurer har sin naturliga förklaring. Han sjöng ju nämligen Halleluja i en betydligt renare tonart än vad jag gjorde under fiskehelgen i Albacken kl 06.30 på lördagsmorgonen.
Dock så har vi ju i alla fall haft det skönt när vi varit ute och til alla er stackare som inte fått vara ute och fiskat så finns bara en sak att säga:
Mannen har i tusentals år släpat sig ut i naturen i avsikt att söka och skaffa föda till sin familj, det undstår inte en stackars simpel karlslok att ändra på den saken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0