Jesus måste ha varit dum i huvets pojk!

Våran ordförande äter med förtjusning Bullens pilsnerkorv498687-1Ja för er fiskebrödrer där ute så är det ju sedan länge känt att de tolv lärljungarna var fiskare och Petrus som var lite extraordinär var flugfiskare. Att Jesus vart huggen i ryggen av någon (judas) av sina egna framstår efter en sådan här vecka som en självklarhet.
Vi inom lärarkåren har (som motsvarighet till näringslivets semesterbonus) en veckas fiskeledighet i samband med Påsk. Påsken infaller som alla vet sent på våren när snön smält från isarna och rödingen börjar bli på g...................................eller?
Nä då, karlsloken(Jesus) verkar ju inte ha nån som helst koll när han dog ,eller för den delen återuppstod. Påsken inföll därför i år tidigt; redan i Mars. Tjockt med snö på isen, lågtryck, fullmåne, nordanvind slut på maggot mm.
Med andra ord så står det helt klart att mitt påsklovsfiske som sammanfattas till en ynka pojkpenisröding efter många dagars svett och köld om vartannat, helt och hållet kan skyllas på Jesus den allsmäktige. Att Kent som haft förstånd att hoppa långfredag och påskafton(trots att de är heliga) på grund av semesterfirande ska få två pojkpenisrödningar på endast två fisketurer har sin naturliga förklaring. Han sjöng ju nämligen Halleluja i en betydligt renare tonart än vad jag gjorde under fiskehelgen i Albacken kl 06.30 på lördagsmorgonen.
Dock så har vi ju i alla fall haft det skönt när vi varit ute och til alla er stackare som inte fått vara ute och fiskat så finns bara en sak att säga:
Mannen har i tusentals år släpat sig ut i naturen i avsikt att söka och skaffa föda till sin familj, det undstår inte en stackars simpel karlslok att ändra på den saken

Ånge Flugfiskeklubb

Vi har nu återuppstått efter ett års tystnad. Denna blogg kommer att handla om våra förehavanden. Vi kommer med hjälp av cyberrymden att förespråka den enda sanna läran nämligen flugfiske. Med hjälp av denna blogg hoppas vi att vi kan få in fler medlemmar i föreningen. Vi behöver helt enkelt ha in pengar för att betala elen till lokalen. Stefan renoverar sitt badrum och Greger bygger ett "litet" hus....... Nä skämt åtsido så hoppas vi att fler skall upptäcka att det är jävligt trevligt att träffas under den tysta kalla vintern och hjälpas åt att döva längtan efter sommarens flugfiske. Naturligtvis ökar också antalet medlemmar vår förmåga och möjlighet till fler och roligare sysslor. Så alla ni med ett intresse för flugfiske ring Magnus Bjuren eller Greger Gustin för info. Eller dyk upp i vår lokal i källaren på borgargatan 5 en söndag runt 18.
Vi kommer även att bjuda på en eller annan fiskeskröna i denna blogg. jag hoppas kunna rapportera efter påskhelgen eftersom det vankas en del rödingsfiske från isen.
Kötta lugnt/Drivet

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0